Sinds 25 mei is alle reguliere mondzorg terug toegelaten. Dit betekent dat we nu ook (half)jaarlijkse controles uitvoeren. Afspraken kunnen alleen telefonisch vastgelegd worden.
Maatregelen ter beperking van de verspreiding van het Coronavirus, bij bezoek van de praktijk.
Onze mondzorgpraktijk neemt samen met u verantwoordelijkheid op om deze uitzonderlijke situatie het hoofd te bieden en om de gezondheid van onze patiënten en ons team te waarborgen.
Dank voor uw begrip en zorg goed voor elkaar!

Welkom

Centrum Mondzorg Riemst is een warme, familiale tandartspraktijk, waar uw mondgezondheid centraal staat.

Centrum voor tandheelkunde en implantologie

Centrum voor tandheelkunde en implantologie

In onze tandartsenpraktijk staat uw mondgezondheid centraal. U wordt geholpen door zeer deskundige en ervaren medewerkers. Al  onze behandelkamers zijn uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur en we werken volgens de nieuwste behandelmethodes. Dit alles zorgt voor een optimale en zo prettig mogelijke behandeling.

Wij kiezen voor een persoonlijke benadering van jong en oud in een ontspannen sfeer, en voor de kleintjes is een kindvriendelijke omgeving voorzien. We luisteren naar wat uw wensen zijn. We geven een duidelijke uitleg over alle behandelmogelijkheden en hun kostprijs, zodat we samen het gewenste resultaat bereiken.

Ontdek onze behandelingen

Waarom kiest u voor Centrum Mondzorg Riemst? Dankzij onze zeer ervaren medewerkers die volledig mee zijn met de laatste technologische ontwikkelingen kunnen wij u alles onder één dak aanbieden. Met reeds meer dan 4000 geplaatste implantaten hebben we bovendien een bijzondere expertise op vlak van implantologie. Zo kunnen wij u voorspelbare zorg aanbieden.

Nieuws

Wat na een behandeling met tandimplantaten?

Na de tandimplantaat behandeling kan u enig ongemak ondervinden. Door onze jarenlange ervaring hebben we enkele tips verzameld om het ongemak tot een minimum te herleiden.

Lees meer

Hoeveel kost een tandimplantaat?

Om de kostprijs van uw tandimplantaten te bepalen, zijn er meerdere factoren die een rol spelen. Ontdek hoe de kostprijs van uw tandimplantaat tot stand komt.

Lees meer